Prvi klub za traženje posla u FBiH

Bez autora
Jan 19 2011

U okviru Projekta zapošljavanja mladih u BiH - YEP, u Tuzli će u petak, u prostorijama Kantonalne službe za zapošljavanje, biti otvoren prvi Klub za traženje posla u FBiH. Cilj Kluba jeste da pomogne mladim osobama koje se nalaze na evidenciji biroa za zapošljavanje minimalno šest mjeseci, da nađu posao u što kraćem roku. U obzir dolaze osobe dobi između 18 i 30 godina. Projekt YEP finansiraju Švicarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) i Austrijska razvojna agencija (ADC), a realizira njemačka kompanija GOPA u partnerstvu s portalom Posao.ba, Psihološkim savjetovalištem ProMente, Agencijom Spekatar i Udruženjem TALDi.

Prvi klub za traženje posla u FBiHU okviru Projekta zapošljavanja mladih u BiH - YEP, u Tuzli će u petak, u prostorijama Kantonalne službe za zapošljavanje, biti otvoren prvi Klub za traženje posla u FBiH.

Cilj Kluba, prema saznanjima iz vodećeg internetskog servisa za zapošljavanje Posao.ba, jeste da pomogne mladim osobama koje se nalaze na evidenciji biroa za zapošljavanje minimalno šest mjeseci, da nađu posao u što kraćem roku. U obzir dolaze osobe dobi između 18 i 30 godina.

Projekt YEP finansiraju Švicarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) i Austrijska razvojna agencija (ADC), a realizira njemačka kompanija GOPA u partnerstvu s portalom Posao.ba, Psihološkim savjetovalištem ProMente, Agencijom Spekatar i Udruženjem TALDi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik